IELTS Speaking Test Part 1 ( Transport & Indoor Activities ) Questions With Answers

IELTS Speaking Test Part 1 ( Transport & Indoor Activities ) Questions With Answers

IELTS Speaking Test Part 1 ( Transport & Indoor Activities ) Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Transport & Indoor Activities ) Questions With Answers

Question 1:- Do you prefer public transportation or private transportation?

Answer- Well generally I do prefer public transport, but when I am in a hurry, and I have to reach somewhere at that time, I prefer private transport.

Question 2:-What’s the most popular means of transportation in your hometown?

Answer- Buses are the most popular means of transport in my hometown. In buses we have two types one is with AC which is an electric bus and other is the normal bus which runs on diesel.

Question 3:-Is it easy to catch a bus in your country?

Answer- Yes, it is easy to catch a bus in my country. We have bus stations near every 1 km, and the frequency of circular route buses is also high.

Question 4:-Is driving to work popular in your country?

Answer- Yes, Driving to work is popular in my country but because of this traffic is very high during peak hours of going to the office and at a time while returning from the office.

Question 5:-What do you think will become the most popular means of transportation in your country?

Answer- Well, I think the metro which started just four months back will become the most popular means of transport within the coming years.

Question 6:-Do you like indoor activities?

Answer- Yes, I like indoor activities such as board games, cards or table tennis.

Question 7:-What indoor activities do you like?

Answer- I like board games, cards, painting, playing the keyboard etc

Question 8:-How much time do you spend indoors every week?

Answer- I usually spend more time on indoor activities on weekends. I spend around 4 to 5 hours for painting or playing cards.

Question 9:-What types of indoor activities are popular in your country?

Answer- mostly cards, board games and table tennis are famous. For kids, science experiments are also famous.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top