IELTS Speaking Test Part 1 ( Life Stages & Rest ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Life Stages & Rest ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Life Stages & Rest ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Life Stages & Rest ) Questions With Answer

Question 1:- Do you enjoy your current stage of life?

Answer- Yes. I enjoy the current stage of my life because I have a baby now who is just two months old, and I love being his mother. This stage is new to me, and I’m definitely enjoying this Motherhood.

Question 2:- Which stage of your life do you think is the most important?

Answer- In my life, the most important stage was when I decided to come out of my in-law’s house. I was not happy, and also I wanted to go for a job, so I took the decision to lead a better life.

Question 3:- In which stage of your life was you the happiest?

Answer-¬†I was so happy when I was pursuing my master’s degree. I had good friends, and we enjoyed a lot chatting all the time and playing games.

Question 4:- What is your plan for your next stage of life?

Answer- I have planned to study project management abroad. So if I get a good score in this IELTS exam, I will immediately start that process.

Question 5:- How often do you take a rest?

Answer- Recently since I was preparing for my IELTS exam, I rarely take rest. Most of the time, I don’t take a rest because I have to take care of my baby too. Sometimes I rest for 1 or 2 hours. At that time, my mom will take care of my baby.

Question 6:- What do you do when you take a rest?

Answer- I watch movies when I am free and sometimes when I am very tired I take a nap.

Question 7:- Do you take a nap?

Answer- Yes, I do take a nap when I’m very tired. I feel so tired if I do any household chores.

Question 8:- How do you feel after taking a nap?

Answer- I feel so refreshed and energetic after taking a nap. And I do a lot of work immediately after I wake up.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top