Movies & Music IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (3) (1)

Movies & Music IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Movies & Music IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Movies & Music IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- How often do you go to the cinema?

Answer – I visit the cinema on holidays or on my day off at work since I want to release stress. I do go to the cinema to watch movies, mostly with my friends.

Question 2:- Are cinema tickets expensive in your country?

Answer –  Cinema tickets in my country are very affordable, making anyone interested in movies go there to have fun.

Question 3:- What are the advantages of seeing a film at the cinema?

Answer – This is an interesting question the advantage that I have to get from watching films at the cinema is a place a meet my boyfriend and a lot of people I have in my life now.

Question 4:- Do you usually watch films alone or with others?

Answer – Watching movies with a group of people is what I do because I am always nice when laughing with people.

Question 5:- Which actor would you like to play you in a film?

Answer – Mina Hayford because she very humble, good actress and all her roles in movies speak a lot about my life.

Question 6:- How do you listen to music?

Answer – Listening to music depends on where I am; I listen to it loud when I am in my room and with earphones or headsets when being outside.

Question 7:- When do you listen to music?

Answer – I do not have any specific time for listening to music; I can listen to it anytime, whether I am happy or sad.

Question 8:- What’s your favourite kind of music?

Answer – I like listening to gospel music in the morning whereas highlife and our old-timer’s songs in the afternoon.

Question 9:- Is music an important subject at school in your country?

Answer – I did not do music as a subject, but I think it is not all that important since you can learn them even if you have not attended school before.

Question 10:- What kinds of music are (most) popular in your country?

Answer – Gospels, highlife, the 90s and our local music is what we play on most of our tv station’s and radio’s in my country.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top