Shoes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (2)

Shoes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Shoes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Shoes IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. How often do you buy shoes?

Answer – I frequently buy, although I don’t have a specific time for buying, whenever I see a shoe that I like, I make sure I purchase it.

Question 2. Do you like to wear shoes that are comfortable or good looking?

Answer – Before I could get a shoe, it must be comfortable at the same time good looking. If a shoe does not meet these two criteria, then I don’t purchase such.

Question 3. How often do you buy shoes?

Answer – I buy shoes as often as I need them, but most times, I buy them whenever I see the one that is pleasant to my eyes and suit me.

Question 4. Have you ever bought shoes online?

Answer – I had never gotten a shoe online; although I have a sister that has done that before, the outcome was not that good. She ordered a shoe, and it was delivered; it wasn’t her size; therefore, she gave it to me since it’s my size.

Question 5. Do you know anyone who likes to buy many shoes?

Answer – I have a friend that can spend all she has on quality shoes. She even buys shoes that are not her size and give them out to friends. In fact, I have benefited from this generous heart of hers before.

Question 6. What is your favourite type of shoes?

Answer – I have a penchant for high heel shoes; despite the fact that I am tall, I still prefer heels to any other type of shoe.

Question 7. Are people willing to buy expensive shoes?

Answer – If a shoe is worth a price, I can buy it irrespective of how expensive it is.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also Read Some People Believe that To Give Opportunities to The New Generation

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top