Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (2) (1)

Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Internet & Neighbour IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Internet & Neighbour IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use the Internet ( very much)?

Answer:- In the technical world, everything depends on the Internet. Even everyone spends most of the time on Internet, and I am one of them. I use it for my study purpose as well as to communicate with my friends and family.

Question 2:- When was the first time you used Internet?

Answer:- I vividly remember I used the Internet first time in my school days. Whenever I was in my 5th standard, my teacher taught me how to use the Internet on the computer to search for some topics which are related to my study.

Question 3:- Is the Internet very important to you?

Answer:- Yes, the Internet is very important for everyone in the present era. I am one of them because I use the Internet for my study as well as communicate with my friends and for entertainment purposes also.

Question 4:- You think you can live without the Internet?

Answer:- Honestly speaking, I think it is difficult because we totally depend on the Internet. If I talk about myself when I have no knowledge about anything, I search on Google as well as if I prepare some food, so I also search on the Internet for recipe life is very boring without Internet for me.

Question 5:- Do you know your neighbours?

Answer:- Yes, I know my neighbours very well because we have a good bonding with my neighbours and people are very helpful and kind-hearted who live around my home.

Question 6:- Do you like your neighbours?

Answer:- Yes I like my neighbours as I mentioned earlier and they are very kind-hearted, and they help us in every bad situation and also enjoy our happiness.

Question 7:- Why are neighbours important?

Answer:- Neighbours are very important because they live our around all the time whenever we face some difficulties then our relatives arrive at our home with one or two hours, but the neighbours are there for every time to help in bad and good situations.

Question 8:- Where do you meet your neighbours?

Answer:- We meet our neighbours in the park, which is a stone’s throw away from our house, and we enjoy ourselves a lot in the evening whenever we meet with them.

Question 9:- How often do you meet your neighbours?

Answer:- I meet with my neighbours very often, even every day as I mentioned earlier we meet them in the park mostly in the evening and discuss our whole day with them.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also read: Your Internet Connection Has Been Slow and Intermittent 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top