Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (2) (1)

Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Popstar & Teenagers IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Popstar & Teenagers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who’s your favourite pop star?

Answer:- I am really fond of listening music of the BTS band, and I am a proud BTS army.

Question 2:- Do you want to be a pop star?

Answer:- It’s an interesting question madam, Honestly speaking, I’m not an expert singer, and I don’t know how to cheer up the crowd or the audience surrounding me. So no, I don’t want to become a pop star.

Question 3:- Do you like to go to concerts?

Answer:- Absolutely, I am really into concerts, especially Hindi music concerts, and the singers astonishingly transform the rhythm of every music into an upbeat version which will boost our spirit and energy.

Question 4:- Do you prefer live music or recorded music?

Answer:- I am afraid to say that I am really into live musical performance. Watching a live performance stimulates our senses, unlike a recorded performance. You can see, hear, smell and feel so much more than just watching at home. On top of that, we can see the singer’s performance lively.

Question 5:- Do you like to spend time with teenagers?

Answer:- I would say, yes, I really love to spend some quality time with the teenagers, and I would like to know more about their school and friend stories which will definitely bring out my school memories.

Question 6:- Do you know anything about the kind of fashion that teenagers like?

Answer:- As far as I am concerned, as of now, due to technological advances and globalisation, the fashion industries and boutiques are booming. The teenagers these days most probably like to wear a dress which appropriates to the occasion. They tend to be more selective these days. Tracksuits and sports bra for the workout, casual and comfortable dresses for outdoor, If your friend Haldi day you must wear yellow choli or lehenga. Teenagers are now becoming aware of the dress code for each occasion.

Question 7:- What are the best things about being a teenager?

Answer:- It’s an interesting question madam; as a teenager, a lot of the best things are there; out of that, I really want to mention is if he or she is more flexible in taking on a hobby and hanging out with friends because their parents are there to support you. They loosen their grasp upon their life and finally let you make the decision on your own. However, the decision making is even more challenging.

Question 8:- How do teenagers entertain themselves?

Answer:- Well, teenagers entertain themselves by cracking a joke together with friends or heading out with friends for a sleepover or staycation. Tip of the day doing adventurous trips and travels By all these I believe they entertain themselves

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also read:  Punctuality IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top