IELTS Speaking Test Part 1 ( TV & Home ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( TV & Home ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( TV & Home ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( TV & Home ) Questions With Answer

Question 1:- Who do you live with?

Answer- well, I have come from a nuclear family. I live with my parents and younger brother.

Question 2:- What is your favourite room in your home?

Answer- my favourite room in my house is my personal room. I decorate it as per my tests and hobbies. So, I love to enjoy myself there.

Question 3:- How is your home decorated?

Answer- my home is decorated as per the whole family members’ choice. We decorate it with followers and lights at the main entrance of our house.

Question 4:- Do you like visitors coming to your home?

Answer- I always welcome people who come to my home. So, yes, I like visitors that come to my home. I feel very happy.

Question 5:- Do you like watching TV?

Answer- yes, I love to watch television because I am fond of watching shows and movies on TV.

Question 6:- What is your favourite TV show now?

Answer- There are many shows that are telecast on a daily basis. Among these shows, my favourite TV show is a famous and popular comedy show named Kapil Sharma comedy show. When I watch these shows, I feel very relaxed, calm and comfortable.

Question 7:- What was your favourite show when you were a child?

Answer- well, when I was in 3rd standard at that time, a well famous show named Doremon was telecasting on tv. It is one of my favourite shows which I saw.

Question 8:- Do you like watching TV shows from other countries?

Answer- Yes, I like to watch foreign countries’ shows. It provides knowledge about how to speak and learn English. So, I love to watch shows from other countries, especially in Australia.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top