IELTS Speaking Test Part 1 ( Foresttrees ) Questions With Answer (1)

IELTS Speaking Test Part 1 ( Forest/trees ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Forest/trees ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Forest/trees ) Questions With Answer

Question 1:- Do you like trees?

Answer- love the trees because they work as purifiers for our environment and moreover they are also giving us precious fruit to be fit

Question 2:- Are there any important trees in your country?

Answer- Trees are very important to us as I previously said they are working as a purifier for us and the global warming has risen and very up, so Government has decided to plant more and more trees in our country.

Question 3:- When was the last time you went to a forest?

Answer- Well, it is a very long time ago, like eight years ago I visited the Gir forest.

Question 4:- Would you like to go to the forest if you are free?

Answer- Ya, I Love too because I can find any type of tree and moreover I can find many any type of species and animals too.

Question 5:- Do you like to go to a forest?

Answer- As I said that I like to visit forests because it has pure air and I can find any type of different things which we usually don’t find in our daily routines.

Question 6:- Is there a forest near your hometown?

Answer- As of now, where I live, there is no forest nearby my house, but the forest is very far from the US, approximately around 50 or 60 km.

Question 7:- Would you like to live in a place that has a lot of trees?

Answer- Yeah, because it has a lot of advantages such as I can find fresh air and moreover I can find a healthy fruits

Question 8:- Where can one find trees or forests in your country?

Answer- In my country there are many types of forests are there and we can a visit by a car or a bus to them and talk about the others as there are many nurseries nearby my house we can also find trees there.

Question 9:- Did you ever climb trees when you were a child?

Answer- I like so many times I have climbed the trees for fun, and also whenever I see attractive trees or attractive fruit, then I also climb to take that beauty.

Question 10:- Do you think we need to protect trees?

Answer- Yeah, because due to this population, people are demanding more and more trees and their cutting down more trees compared to the previous, so we need to protect the trees

Question 11:- Do you think places with trees attract more visitors than places with few trees?

Answer- Cause we always tend to look places where too much about trees or plants compared to the newer ones because it’s because natural things give us to feel good and Verity of plants

Question 12:- Have you ever planted a tree?

Answer- I was a kid, around eight years on my birthday, my father told me to plant a tree nearby my house, and now it’s been 12 years, and it has grown a lot.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top