Teachers & Mirrors Speaking Part 1 Questions With Answers (1)

Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Teachers & Mirrors Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1. What kind of teachers do you like best?

Answer –  In my opinion, I love to study mathematics and solve complex problems of algebra. A teacher who can teach more conceptually and is easy to understand is the best one for me. Teachers should also carry some fun activities in between that will bring focus and improve logical thinking.

Question 2. Who was your favourite teacher when you were young?

Answer –  There many teachers under which I learn various concepts of different subjects. But as I already mention maths is my all-time favourite subject. As a result, I like to study under one of my great math teachers named Prof. Mayur sir, who has a wide range of skills to solve one problem in numerous ways.

Question 3. Would you want to be a teacher in the future?

Answer –  No, definitely right now, no such plan. Because I liked my job very much where I am able to learn a lot of new things, in addition to that, this job gives me a sense of satisfaction. So coming to the answer to your question, no, I would not want to be a teacher.

Question 4. Have you ever had bad teachers before?

Answer –  Ohh, that was such a bad experience in school days, one of our sports teachers was so bad in nature that they always give some tough task to do and when no can do that task, he punished them so badly. So yes, I had experienced a bad teacher in my life.

Question 5. How often do you look at yourself in the mirror every day?

Answer –  I am not that much obsessed with looking at mirrors. I look at it mostly when I want to comb my hair or touch my face. Today, I also follow the same routine: fixing my hair with the comb, looking in the mirror and checking whether I look good in the clothes I wear.

Question 6. Have you ever bought mirrors?

Answer –  Definitely not; in my home, my father mostly fulfils all the needs. He already kept a mirror in my bedroom and bathroom, which I use daily for dressing.

Question 7. Would you use Mirrors to decorate rooms?

Answer – It depends on everyone’s choice. In my opinion, I like to use mirrors for decorating the room. It also improves the room’s light when you place some designer mirror on the wall; it obviously looks stunning on the wall.

Question 8. Do you check yourself when you decide to buy a mirror?

Answer –  Yes, While buying any mirror, there are certain things that probably all of us notice: the shape and quality of the mirror. Sometimes different people have different kinds of requirements related to colour, design and budget.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Some People Think that in This Today’s World

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top