Math & Museum  IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (1)

Math & Museum  IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Math & Museum  IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Math & Museum IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Is math difficult for you to learn?

Answer: No, It’s not difficult for me. Because I like to solve logical questions compared to reading long theory books.

Question 2:- Do you think math is difficult?

Answer: Yes, It’s difficult for many students. Because there are many maths problems and algorithms that are difficult and hard to solve.

Question 3:- When did you start learning math?

Answer: Math is a compulsory subject from school to graduation. So I have started to learn math from school days.

Question 4:- Do you like math?

Answer: Yes, I liked maths during my school and college days because theoretical subjects are boring for me, so I thought it was an easy subject about calculation. But I can not say math is on my favourite list.

Question 5:- Who taught you math?

Answer: In my School days, Many Teachers taught me maths. But I have learned all basic maths from my school teacher who is Mrs Parul Parekh.

Question 6:- Do you like to use a calculator?

Answer: Yes, For solving complex calculations, I prefer to use a calculator. Also, It saves our time.

Question 7:- Do you think museums are important?

Answer: Yes, For solving complex calculations, I prefer to use a calculator. Also, It saves our time.

Question 8:- Are there many museums in your hometown?

Answer: Not many, but there are few museums in my City. The best museum is known as Sardar Patel Museum.

Question 9:- Did you often visit museums?

Answer: No, I am not the type of person who enjoys museums. I know the importance of museums but I m getting bored in there.

Question 10:- When was the last time you visited a museum?

Answer: I don’t remember exactly, but I supposed a few years ago I visited Mahatma Gandhi Museum in Delhi with my Family.

Question 11:- Did you go to any museums when you were a child?

Answer: I hardly remembered that; in My Primary school, I organized one small trip to visit the museum in my hometown. So I visited the Sardar Vallabhbhai Patel Museum.

Question 12:- Why is it boring for children to go to museums?

Answer: It is boring because children are not interested in knowing about history. And they more like to visit the garden to play games.

Question 13:- How can we make museums interesting for children?

Answer: Children like to show movies or videos, and also they love to take a picture so making sort films or videos of history and allows them to take pictures of the museum we can make interesting for them.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top