IELTS Speaking Test Part 1 ( TV Shows ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( TV Shows ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( TV Shows ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( TV Shows ) Questions With Answer

Question 1:- What kind of TV programs do you like?

Answer- Most of the time, I will go to watch comedies and manage reality tv shows.

Question 2:- What’s your favourite TV program?

Answer- I’ve always prepared to watch comedy shows in all of them my favourite one is Kapil Sharma’s show

Question 3:- Do you often watch programs on TV or on your cell phone?

Answer- I always please photo watch different types of programs on my phone because it is too much fun and convenient compared to tv.

Question 4:- Do you like watching the same kind of program all the time?

Answer- No, that choice of watching different programs is there. I miss my mood and the time.

Question 5:- Do you talk with your friends about the program you watched?

Answer- Yes, it was up last night and then my friends and me watch the same kind of slow at that time we can talk about the different types of programs

Question 6:- In your country is it possible to watch any TV programs in English?

Answer- Yes, nowadays it is very convenient to watch the different types of programs in any language you want, but you but personal to take the subscription to that particular channel

Question 7:- What benefits can people get from watching foreign TV programs?

Answer- I think commenting is that person can improve the vocabulary and the knowledge of a particular language by watching a phone-in program on tv.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top