IELTS Speaking Test Part 1 ( Museums ) Questions With Answer (1)

IELTS Speaking Test Part 1 ( Museums ) Questions With Answer

IELTS Speaking Test Part 1 ( Museums ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Test Part 1 ( Museums ) Questions With Answer

Question 1:- Do you think museums are important?

Answer- Certainly, I reckon that museums play a part and parcel role in everyone’s life. In the salad days of the millennium, the museums are more essential. Apart from this, the museum describes the history and tradition as well it also describes the religious place’s history.

Question 2:- Are there many museums in your hometown?

Answer- Yes, there are a number of museums in my nation. First of all, the Virsat e Khalsa in Kartarpur sahib. It is the most popular museum in my country. Apart from it, it is also one of my favourite museums. It is approximately 2 km far away from my home town.

Question 3:- Do you like to visit museums?

Answer- Yes, definitely, I mostly love to visit museums. Apart from that, every Sunday, I visit the Kartar Pur museum with my kith and kins. It is my favourite museum as well as also a religious place.

Question 4:- How often do you go to museums?

Answer- well, I usually go to the museum by car. Apart from it, with the help of a car, I can easily reach there in a few hours. After that every Sunday I go to the museum with my family members.

Question 5:- When was the last time you visited a museum?

Answer- Actually, the last Sunday I visited the Kartar Pur sahib museum with my kith and kins. Apart from it, it is approximately 2 km far away from my home. I always visited there.

Question 6:- Did you visit museums when you were a child?

Answer- Yes, I visited the museum when I was in my childhood. Apart from it, in my childhood, I visited the golden temple museum in Amritsar. After that, in my school holidays, I visited the Kartar Pur sahib museum.

Question 7:- Why is it boring for children to go to museums?

Answer- Well, it is boring for children whenever they visit the museum. After, in the salad days of the millennium, the children feel bored after visiting the museum because the museum describes the old history and tradition.

Question 8:- How can we make museums interesting for children?

Answer- Well, individuals can make the effectiveness in various ways such as due to the advancement of technology they can add the slides show view and presentations. It also influences the people as well as attracts the individuals.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top