Describe a Thing You Did to Learn Another Language Recent Speaking Test

Describe a Thing You Did to Learn Another Language: Recent Speaking Test

Describe a thing you did to learn another language

  • What language did you learn?
  • What did you do?
  • How does it help you learn the language?
  • And how do you feel about it?

Sample Answer of Describe a Thing You Did to Learn Another Language

In the present time, plenty of people prefer to learn many languages. I also wanted to learn English after my senior secondary education. However, due to the covid lockdown, I could not join any coaching centre, and I felt very disappointed as my communication skill was not too good. I shared my problem with my elder brother, and he suggested that I download the lava app. He also helped me to register over there. I really like this app, and it is not only easy to use but also free of cost. Moreover, I learnt there in any place. It also built my confidence in communication presently; I also recommend to my friends to use this app. It was really very beneficial for everyone who wants to improve their language skills as well as to prepare for any competitive exam. I am still using this app.

Follow-ups of Describe a Thing You Did to Learn Another Language

Question 1:- What difficulties do people face when learning a language?

Answer- I think most people face many problems while learning a language. First of all, it would be difficult to manage their timetable if they a have hattrick schedule. Moreover, it would be possible that they suffer from the problem of decision making in choosing the best coaching centre.

Question 2:- At what age should children start learning a foreign language?

Answer- In my option, I think that the children should learn a foreign language as soon as possible because I think that at the adult age it is difficult to a familiar with another language as we are habitual of our native language.

Question 3:- Which skill is more important speaking or writing?

Answer- I believe that both the skills have equal importance. Without any one of these skills, we are not considering well-educated people. Moreover, both the skill are very beneficial to a better job opportunity in any field.

Question 4:- Do you think language learning is important? Why?

Answer- yes, I support learning a different language as a language would create a bond between people of different cultures .on the other hand, this phenomenon would help to expand our business worldwide. It also builds confidence in a person to communicate with any individual and reduces the level of hesitation.

Question 5:- Which is better, to study alone or to study in a group? Why?

Answer- well, it totally depends upon the nature and thinking of the people some like to study in a group or others are like to stay alone while learning. Consequently, I believe that stud in a group is the best way to expand the boundary of knowledge, due to making contact with other classmates and learning new things.

Question 6:- What’s the best way to learn a language?

Answer- I reckon that there is no need to join any coaching centre to learn a language as there are plenty of websites that help us to learn any language free of cost moreover it would save our time and money.
We could also purchase such kind of book which help to improve over language skills.

Question 7:- Does a person still need to learn another language if he is good at English?

Answer- If a person has a good command of English that the need for another language is possibly not required as English is a worldwide spoken language. However, if such a person is interested to learn about different cultures and to bond with different people that their language would be needed.

Question 8:- Do you think minority languages will disappear?

Answer- Yes, I think most peoples move toward adopting the English language. Due to this reason, many languages have disappeared. It would also lead to the phenomenon that plenty of people do not have enough knowledge about their own language.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top