Describe a Person in The News You Know Speaking Cue Card (1)

Describe a Person in The News You Know Speaking Cue Card

Describe a person in the news you know.

  • Who he or she is?
  • What did this person show up on TV for?
  • How do you know what this person is?
  • Why do you want to meet him or her?

Sample Answer of Describe a Person in The News You Know Speaking Cue Card

In the film industry, I know very many people, but they don’t know me at all, so one of them who work for a piece of news in Gujarat TV is my cousin sister she is just 25 years old and see work for a news company as in reporter I have seen many times in the news she was doing his job, and I mean it was very great and owner to watch her, and I have his speech and his expression to show the people and many people like there so because of her correct news and her expression to solve with them and well I have seen any type of great quality in her like leadership nice and communications in her. I have met off only in the past but now bearded to her hectic work schedule see have not got very much time to meet me for any other religious and for me as well as so I will I have said him like we will meet in our vacation and see only she said sure we would meet soon.

Follow Up Questions Describe a Person in The News You Know Speaking Cue Card

Question 1:- Is all the news that’s available on social media reliable?

Answer – In my opinion, no, because many times we don’t have to relay rely on anyone’s social media news because sometimes it may result from it into false news, and sometimes they have correct news, but most of these fake channels are uploading these types of news victim attempting videos or sometimes some tempting news.

Question 2:- Differences in the way people received the news in the past and the way they do now.

Answer – Well talking about the Arlene news method, they are likely a newspaper and radio, but nowadays there are many social media accounts of a popular news channel, and we can also see the news on the TV with life coverage and yeah we also get some website over these all the internet and many more.

Question 3:- What kind of news does the media give more importance to?

Answer – Friends to be honest nowadays media are giving too much importance to these celebrities, and they cover all the news about them they are not covering the things which happen to them which things are very important to us, so I truly believe that this they cut out some these information or I can say some news if we have these celebrities and try to make some genuine content for the people.

Question 4:- What type of people can be seen on TV? What is kind of people do the news usually report about?

Answer – Generally, they report about the weather report is sometimes with a celebrity college and many times with the bad news such as mother and many more but I have seen much news which car the other things such as some marketing things and many more I don’t know why

Question 5:- Do you think there is too much news about celebrities? What is your take on the news reports in recent years?

Answer – Yeah, I truly believe that as I previously said and nowadays are giving more importance to these celebrities so in my opinion, they are they want some fame, so that’s why they are only coding the celebrities if they are stopping the coverage only then their GDP will also be decreased, so they are very fearful about it.

Question 6:- Do you think negative information in the news can have a negative influence?

Answer – Sometimes it has a negative influence on the people because nowadays the bad thing is to happen too much time and the media are covering this negative information are too much so that might be the mental effect on people’s minds, but in my perspective, not all people are getting in the negative way many people are doing watching it as a positive means they are not getting very motivational by it but they just aware of it.

Question 7:- Why do people like negative news?

Answer – Well, every people have their own choice some summer some of them like negative news and some of them like positive news so well talking about the negative news people like it because they want to know about bad things happening there area so that they can avoid about it and they can see their life from being not too in this negative world.

Question 8:- What is usually in the news in your country?

Answer – Getting a south house to companies for the ad are very usual in my country’s news I have seen many types of foreign news too, but I do not get I’m not facing too much news in that particular channel but talking about in my country’s news there are too many ads of companies.

Question 9:- Do you believe everything said in the news?

Answer – No, I’m not that person who likes to watch the news at all, and I don’t see the news at all, but sometimes it’s my parent told me about this news, and I do not rely on anyone source or I don’t believe on anyone news and talking about the news I don’t believe at all because sometimes not sometimes all the times that they have filled the news with some more spices, so it caught me every time, so at the days after that those days, I decided that I will not believe everything on the news.

Question 10:- Could superstars bring a positive influence on the public?

Answer – Not at all because nowadays the superstar bring negative influence on the people because they are only talking about their lifestyles and they’re assumed so people are very jealous about that and they also want to be very those assumed insurance, but they are not looking at their hard work

Question 11:- How do you think the celebs in the news can influence adolescents?

Answer – It can be influenced in a negative way because I don’t send out also watching the news, but they are not very mature, so they don’t have enough information about what’s right and what’s wrong for them so the only way the celebrities in the news and their influence in their way, so they want to be at the at him or her but not every large week.

Question 12:- Are the stories about celebrities in the news always true? Is the news on celebrities mostly positive?

Answer – It can be influenced in a negative way because I don’t send out also watching the news, but they are not very mature, so they don’t have enough information about what’s right and what’s wrong for them so the only way the celebrities in the news and their influence in their way, so they want to be at the at him or her but not every large week.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top