Animals Speaking part 1 Questions With Answers (2) (1)

Animals Speaking part 1 Questions With Answers

Animals Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Animals Speaking part 1 Questions With Answers

Question 1. Do you like animals?

Answer: Yes, I like animals, I am fond of animals, and I would like to watch the national geographic channel.

Question 2. What’s your favourite animal? (Why?)

Answer – My favourite animal is a dog; not only is it the house guard, but it also provides unconditional love to the owner.

Question 3. What’s your favourite wild animal? (Why?)

Answer – My favourite wild animal is the tiger, the way of hunting prey is one of the specialities of tiger and its so adorable to me to use.

Question 4. Are people in your country fond of animals?

Answer – Yes, of course, in my country, the populace is raising the domestic animals and protecting the wild animals. The government also implementing rules to protecting wild animals.

Question 5. Do many people in your country keep animals at home (or keep a pet)? OR Do people in your country like to raise animals?

Answer – Yes, as I said earlier in my country people are raising pets, as well as vitenery hospitals are more popular nowadays.

Question 6. What kinds of animals do people in your county (or hometown) keep? OR What kinds of pets do the people have in your hometown?

Answer – There are different types of animals to keep as pets, like cats, dogs, birds, etc.

Question 7. Compared with the past, have there been any changes concerning pets in your country/hometown?

Answer – Yes, there are lots of changes that seem to be in this modern life. As a result, the children are more interested in studying literary courses.

Question 8. Do you think pets are important?

Answer – I reckon pets are not important. If a person is fond of animals, they could raise pets. Otherwise, it is not necessary.

Question 9. Do you think cities are suitable places for keeping a pet?

Answer – I don’t think cities are a suitable place to raise a pet if the country people are also animal lovers they can provide so many facilities to carry them.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Island Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top