Work & Lifestyle IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (1)

Work & Lifestyle IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Work & Lifestyle IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Work & Lifestyle IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What do you do in your free time?

Answer – Well in my free time I do many things such as drawing a picture seeing the movie and sometimes playing chess with my nephew or sometimes with my neighbourhood.

Question 2:- Do you have a busy social life?

Answer – Yes, actually I have a busy social life because I will I’m a very extrovert personal I and I like to communicate with people.

Question 3:- Do you lead an active life?

Answer – No, actually, I’m a kinda, lazy person and still, I don’t have a very active lifestyle. Yeah, but I’m trying to make myself very active so that I can have a great future.

Question 4:- Has your life changed much in the last year?

Answer – In the last year because I just graduated in my field and now I am working with a company which is very famous, and I have to be very careful about all the things.

Question 5:- What would you like to change about your lifestyle?

Answer – Yes, with very few changes like waking up early in the morning and doing exercise daily.

Question 6:- Do you work right now?

Answer – Yeah, I’m working with a multinational company as a junior developer and currently, my work is making some software.

Question 7:- Do you get on well with your co-workers?

Answer – Yeah, I’m very well connected with my co-workers as I have to be wearing sometimes do very teamwork with them I also want some help with them and sometimes I also give help to them.

Question 8:- What responsibilities do you have at your work?

Answer – As I previously said that I was working as a software engineer, a junior software engineer, and my current responsibilities are making some software. Sometimes I have to find the bugs and some errors in the code.

Question 9:- Are there good work opportunities in your home country?

Answer – Yes, now there are many Indian companies that are growing very much, and they also gave some more opportunities and some great opportunities to all the citizens.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top