TV programsshows IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (2) (1)

TV programs/shows IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

TV programs/shows IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


TV programs/shows IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What kind of TV programs do you like?

Answer:- well, there are numerous types of tv programs are present Such as serials, funny shows and movies. I mostly watch comedy shows and funny movies. I usually spend 4to 6 hours watching these programs.

Question 2:- What’s your favourite TV program?

Answer:- well, there are a number of tv shows available such as serials, movies, news and many more. After that my favourite show is ‘Tarak Mehta ka ooltah chasma. I mostly watch this. This is a family show. My family members and I watch this show at 8 PM. It is a comedy show.

Question 3:- Do you often watch programs on TV or your cell phone?

Answer:- Yes, of course, I watch the shows on my cellphone. Apart from it, with the help of a mobile phone, I can watch the oldest show as well as watch the repeat shows of my favourite program. Further, I can watch these shows with high and clear picture quality.

Question 4:- Do you like watching the same kind of program all the time?

Answer:- No, I don’t love to watch the same show every time. Apart from this, I am fond of watching new shows and new movies.

Question 5:- Do you talk with your friends about the program you watched?

Answer:- well, it depends upon the situation sometimes I watch this type of programs like news and action movies. That was the time I chit chat with my kith and kins. Moreover, I watched my favourite show, Taarak Mehta ka ooltah chasma. That was the time I did not talk with my friends because this is my favourite show.

Question 6:- In your country is it possible to watch any TV programs in English?

Answer:- Well, India is a diverse country. In my country, people use different types of languages such as English, Hindi and Punjabi as well as the majority Of youngsters like to watch English tv programs. I also like the English shows.

Question 7:- What benefits can people get from watching foreign TV programs?

Answer:- Well, there are a number of English programs present in my country. After watching these shows, people can enhance their communication skills as well as English skills and gain their knowledge and experience. Furthermore, with the help of these shows, people can get a new job.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top