Texting Speaking Part 1 Questions With Answers

Texting Speaking Part 1 Questions With Answers

Texting Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Texting Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you like texting?

Answer – Yes, I really like to do texting as I am an introverted person. It saves me from getting socialise with people.

Question 2 Do you prefer sending or receiving messages?

Answer – I like both ways because it saves my time because typing a message and reading a message takes only a fraction of a minute.

Question 3 Have you ever received a confusing text message?

Answer – yes, almost nine months ago, I got a message from my online class teacher in which she typed that use your voice to type your online exam. Initially, I do not get the meaning of her message, and later, I called my friend then she clarified me.

Question 4 In what circumstances is making a phone call better than sending text messages?

Answer – During the emergency, and when the other individual is not able to get our message as well as when we have to convey the important message to another person, then, in these circumstances, people should call each other.

Question 5 Did you go on a picnic when you were a child?

Answer – I completed my whole education till Senior Secondary in the hostel.so, whenever my school teacher planned a picnic, I always join them. Thus, I go for a picnic thrice in 6 months.

Question 6 How often do you go on a picnic now?

Answer – Nowadays, I have a very hectic schedule. So, I hardly get time for going out to enjoy myself, that’s why I just go twice for a picnic in a year.

Question 7 Where do you go on a picnic?

Answer – I go to various places for a picnic, sometimes, I go to the beach, Garden for enjoying but mostly I go to the harike Pattan Park, which is near the harike river because the environment of this Park is really very peaceful which give me the fell of tranquillity and joy.

Question 8 What is the difference between a picnic and cooking at home?

Answer – There is a great difference among both In picnic, people make food at home and go out for eating it ,where they do small activities to enjoy as well as they that interact with other people of different places, However when individual cook food at home then they eat food at their home with family members and they spend time with each other.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Spending time by yourself? Reading Speaking Part 1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top