Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1. Do Indian people like to drink tea or coffee?

Answer – preferring tea or coffee totally depends on the taste of individuals like in India. Some people prefer coffee others, however, like drinking tea. I noticed its consumption is partial in India.

Question 2. Do you prepare tea or coffee for guests at home?

Answer – Well, In case of serving tea or coffee to the guest I believe most of the time I prepared tea for them since many of my guests don’t like coffee so mostly when my relatives came I prepared for them, and when my friends come I prepare coffee for them them

Question 3. When was the last time you drank tea or coffee?

Answer – Drinking tea is very usual for me twice a day in the early morning, and the afternoon I like to have tea As it helps to reduce the burden and stress level of an individual and I remember last time I was at a marriage function which was just three days ago and that place I drunk coffee

Question 4. Has your voice ever changed?

Answer – Voice changing is a widespread phenomenon from early childhood until senior voice changes and changes. In this case, my voice also changed. I like during my childhood, my voice was very less sleek and very sweet, but now it is brutal and very sharp.

Question 5. Is your voice similar to your parents?

Answer – No, my voice is not similar to any parent. I don’t know the reason why it is, but most of my friends told me this.

Question 6. Do you like your voice?

Answer – Definitely not. I don’t like my voice. I remember one day I was in Isles institute, and my teacher asked me that if I don’t really want to improve my speaking, then I need to record my voice and hear it again and again, so I did this. Still, I found on the very first recording that my voice is peculiar. After that, I never ever did that task.

Question 7. Do you like to record your voice?

Answer – No, I don’t like to record my voice because the tone, the pitch, and everything about my voice is weird, and it is it sounds very mature hard, and very rough

Question 8. Does anyone in your family have a similar voice?

Answer – Yes, my elder brother’s voice is identical to that of my father, like most of the time. Whenever I call him, sometimes my father picks up the call. That time it was difficult for me to recognise the voice of the person who is talking behind a call, so in this way, sometimes I found both voices are very identical.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Daily Routine? Speaking part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top