Science IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Science IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Science IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Science IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like science?

Answer – Yes, I like science because it is a very interesting subject. I learned many new things through science and got to know about our planet and universe actually. In school, science was my favourite subject.

Question 2:- What science have you studied?

Answer – I was studied science only in school in which tells the basic knowledge about the planet, plants and climate and all.

Question 3:- What do you find most interesting about science?

Answer – Science is interesting because it teaches me a lot of new things and I love sci-fi movies, and it provides me with knowledge about our universe. When I was in college, we went to science city, which is located in my city, and I discovered many new things.

Question 4:- What science subject did you like the most in school? Why?

Answer – I like computer science because I love computers and I am fond of discovering new things. When I was in school, my dream was to develop software.

Question 5:- How has the science that you have studied helped you?

Answer – The science which was I studied in school helped me to get good marks every time and sometimes in life I practically use the science tricks to solve my problems.

Question 6:- Did you like science classes when you were young?

Answer – Yes, I love to attend science class because every time I get to know about new things and that is why it is a very interesting subject for me. I remember when I was in school, I attended a science seminar in many sciences came to teach about chemistry.

Question 7:- Do you think school children’s should have both science classes and art classes?

Answer – Yes, I think school children’s have both subjects science and arts because both are very interesting subjects. Science teaches the facts about life and children can use them in their personal life and also children can show the art to the world.

Question 8:- Do you think science is important in our society?

Answer – Yes, I think science plays an important role in our society because many children choose science after school. Science also teaches me discipline in my life.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also Read Describe One Time when The Weather Changed Your Plan

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top