Plan & Festival Speaking Part 1 Questions with Answers

Plan & Festival Speaking Part 1 Questions with Answers

Plan & Festival Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Plan & Festival Speaking Part 1 Questions with Answers

Question 1. Do you make plans every day?

Answer – Yes, it’s very common phenomenon for me that everyday basis I make distinguished plans like every day and I make myself ready for the next day and the next the happenings on the next day so I meet plan whatever I want to do on an upcoming day

Question 2. Are you good at managing your time?

Answer – I believe I am perfect in time management skills since I have completed a course in it and I also opted it in my life, so I think yes I am good at managing my time very well

Question 3. What is the latest plan you made?

Answer – The latest plan I recently made is to migrate to Canada, and it is a life-changing aim for me. If I have achieved this goal then definitely I would have a greener future in upcoming times

Question 4. What is the hardest part about making plans?

Answer – I believe the hardest part of making a plan is finding out different alternatives that could help us achieve that goal. For every task, we are having an abundance of alternatives to complete that, but we need to weigh the pros and cons of every aspect so that we could choose the best one so I think this is the hardest part

Question 5. What is your favourite festival?

Answer – Well, India is a diverse country. Many have festivals that Indian people like to celebrate with full enthusiasm every year. Among all, I like the Holi festival as it is a festival of colours. We celebrate it by putting colours on others, and colours make me very happy that’s why I love this festival.

Question 6. How do you celebrate this festival?

Answer – On this special day early morning I wake up and take a bath, and then, later on, I get ready with my casual clothes and then I invited invite most of my friends to my home and with them I like to share good cuisine is that that is that my mom prepares every year and after that, we put colours on each other then we together go to other friends house so in this way whole day we’re room at house homes and homes the while celebrating Holi giving warm wishes as well as putting colours on friends

Question 7. What is the most popular Indian festival?

Answer – Many festivals are very popular in India western as well as Indian one as Indian festivals such as Holy Deepavali Dussehra Baisakhi and even we I can say one every region of every religion has one most important festival with them in case of Western festival nowadays people like to celebrate case Christmas as well as Halloween week

Question 8. Do you like Western festivals?

Answer – Well there is nothing negative in celebrating western festivals so I can’t say that I dislike them yes I do celebrate some of these like a long week and the Christmas day because I feel the same enthusiasm from these festivals as I always have from my traditional ones

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Water Sport  Speaking part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top