Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions With Answers (1)

Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions With Answers

Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1. Do your wear jeans?

Answer – Yes, I wear jeans as my workplace jeans are allowed by the directors, and I feel more confident and comfortable in jeans; that’s why I prefer it.

Question 2. How often do you wear jeans?

Answer – I wear jeans very awfully even I can say every day I wear it

Question 3. Do you like wearing jeans, why?

Answer – Yes, I do because whenever I wear jeans, it makes me much confident and I feel very comfortable in them, and another reason is that it comes in many shades like even we can have 50 shades of different genes that makes me very different from others

Question 4. Why do you think jeans are popular?

Answer – First and foremost the main reason for the popularity of jeans is the shades it comes in a plethora of shades and colours another aspect is it is durable in nature as one gene we can use it up to 1 to 2 years or maximum or more in addition to this another thing is it wears by the celebrities that promote the hearing of gene among the young generation

Question 5. Do you walk a lot?

Answer – As per my experience I can see yes I do walk a lot like every day from bus stand to school it is 1.5 km distance that I rather like to walk instead of going through bus or any other mode of transport Apart from this in the evening every day I like to go for a short walk from my house to the ground which is about 800 m from my home. Hence, in this way, in total, I walk 2 to 3 km on a daily basis.

Question 6. Do you walk more than in the past?

Answer – No, it’s not in past when I was a gym addict person that time I used to walk and to jog 5 km per day like while going on jogging I used to run whereas when I return on back, I like to walk so in this way I walk a lot in the past but nowadays it is restricted because of the sedentary lifestyle

Question 7. Where do you usually take a walk?

Answer – Usually when I go to my workplace from bus stand and from home to the ground which is in my home town, so these are the two times when I usually have my walk.

Question 8. Do you think people will walk more in the future?

Answer – I believe people should walk as much as they can in their daily routine since it serves to distinguish benefits, first of all, it is essential for the obvious persons as it helps to reduce fats and reduce the level of carbohydrates in the body apart from this walking makes our limbs working properly Last. Still, not least, walking also helps to develop a good posture and provides all-around development of the body.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Daily Routine? Speaking part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top