Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (4) (1)

Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Computer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1: -Do you use a computer very much? –

Answer – Yes I use a computer very much

Question 2: -When do you use a computer? –

Answer – I use the computer on a daily basis because my work is a blended process of both computers as well as in the field

Question 3: -What do you use the computer for?-

Answer – I use computers for my office purpose only because my office timings are 10 to 7, and most of the time, it increases when there is a demand for work, and in startup culture, I have to be on the system most of the time.

Question 4: -What was your impression when you used a computer the first time? –

Answer – When I used the computer for the first time it was really difficult to learn a computer just like other people have in or trauma of phobia of maths. I always thought that I had a phobia of computers.

Question 5: -How did you learn to use a computer?

Answer – I have always learned computer from myself because in my school there was a computer lab in which the number of computers is very less so it basic operations we have to do in the school, so with time nI have learned it from youtube with my pace.

Question 6: -Have computers changed your life in any way (if yes, How?)?

Answer – computer have literally changed my lifestyle as compared to an earlier time when I didn’t know anything just asking my parents and my friends, but now with the help of technology and the cheap internet rates in our country, not me all the people are right to use the internet as a medium to search anything or I want to learn anything places with a right to explore or browse on Google to learn something new or to search something new

Question 7: -Are computers used much in your country?

Answer – Yes computer use much in a country because the way IT companies are expanding in the country the usage of computer is increasing day by day

Question 8: -Do you think computers are useful in everyday life (how)?

Answer – I don’t think computers are useful in everyday lives because of the average usage of computers. Nowadays many people have migraine problems and stress problems which are increasing day by day because people don’t do physical activities and attend to bound in a certain place isolated with the computer I think it’s not useful in everyday life.

Question 9: -Computers are now used a lot in education. What do you think of this? –

Answer – Yes, in this covid era studies have impacted a lot, and with the help of computers now anyone can study anything.

Question 10: -Do you play computer games? –

Answer – No, earlier during my childhood I used to play a lot of games but currently, I don’t play any computer games

Question 11: -Do you think computers are perfect now, or do they still need to be improved? –

Answer – I think the computer still needs to be improved in terms of usage. With time there has to be a notification to take a certain short break and then use it, or there must be a capping of the computer usage on a daily basis.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Family IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top