Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (2) (1)

Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Celebrity & Computer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use computers?

Answer – Yes, I do use this amazing electronic device as it’s mostly a tool that I use to execute work as an accountant.

Question 2:- What do you use a computer to do?

Answer – I mostly use it for accessing and retrieving information. Data analysis and information systems.

Question 3:- Did you use computers when you were little?

Answer – I did use that when I was around five years old. I quite remember upon seeing one at the entrance of a mall, I kept asking my mom to purchase one for me, which she did, a mini-computer. Quite fascinating, right.

Question 4:- Do people often use computers these days?

Answer – It’s is one of the electronic devices which people often use to execute work. The computer comes in different sizes and types, which examples include laptops, mobile phones, notepads and others.

Question 5:- Will people continue to use computers in the future?

Answer – It’s a must because things have changed during the last few centuries ago and with current technologies being in place, it’s only a right for its use to be decoded with a computer.

Question 6:- Who is your favourite celebrity?

Answer – Actually, they are many of them, but I believe Trey Songz is the one among the many. He is an r&b artist, a songwriter and an amazing performer.

Question 7:- Do you like any foreign celebrities?

Answer – Definitely, I do love these celebrities due to their amazing persona and charisma.

Question 8:- Would you want to be a celebrity in the future?

Answer – I haven’t really thought of it, but if there is a need for me to be one, then a yes for me. Not just for the fame or popularity but the impact that I will make on individuals and a generation to come.

Question 9:- Do you think we should protect famous people’s privacy?

Answer – Yes, because everyone ought to have themselves to be privatised as we all have the right to do so and not pry on other people’s personal life, but a duty to protect one of the needs be.

Question 10:- How do celebrities influence their fans in your country?

Answer – Mostly through their music, movies, variety shows and meet and greet your celebrity.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also Read Some People Believe that It Is Best to Accept a Bad Situation

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top