Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answerrk After the Birth of A Child (1)

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- When was the last time you did something in a hurry?

Answer –  I vividly remember it was during the month of July back then I got the offer letter from a company in Mohali for the job role of customer care executive, and they asked me to join in the next morning, and it was so hard for me as I was 150 km away so in a hurry I packed all my things and I went off even I forgot many of my essential items at home, so this was the thing that I did in a hurry.

Question 2:- Do you like to finish things quickly?

Answer – I’m afraid no I don’t want to finish any of my things in a hurry because while fetching anything in a hurry can make a fragile as we often lose or forgot our essential items just during the process.

Question 3:- What kind of things would you never do in a hurry?

Answer – I’ll never drive in a hurry. I’ll be driving fast as it can lead to serious accidents which can cause even life as well as the life of co-passengers so I’ll never drive first of all and second I’ll never comment on anyone or will never engage in a fight in a hurry.

Question 4:- Why do people make mistakes more easily when they are in a hurry?

Answer – Most of the time, people are focused on the end results, and they are not focusing on the process of the plan they must follow. They are only concentrated on the start point and the endpoint, and in that process, they forget essential items and essential things which are needed to be taken care of

Question 5:- Are there many (or any) museums in your hometown?

Answer – Well, in my hometown they are not many, but I would say there are few museums. One of them is Pushpa Gujral in Jalandhar, and the other is the rock Museum in Chandigarh, and I have visited both of them.

Question 6:- Do you think museums are useful for visitors to your hometown/country?

Answer – I believe they are both beneficial for the domestic public as well as the International Public due to the fact that they carry a lot of information starting from the medieval or ancient times to the present times and the carry lot of monuments as well as the things which belong to different Noble personalities and the heroes of ancient wars.

Question 7:- Do you often visit a museum?

Answer – I don’t think so as I am not very keen on watching museums. I like going to places which involve fun activities though do I have visited many museums in my childhood and my father often took me to museums back then

Question 8:- Did you go to any museums when you were a child?

Answer – Of course I have been to many Museums in my childhood as my father was the one who took me to see all of them and he showed me a lot of historical places in the MuseumMuseum as well as the artifacts and different monuments of the Ancient civilizations

Question 9:- When was the last time you visited a museum?

Answer – I presume the last time when I visited MuseumMuseum was back when I was around 14 and my father was the one who took me to one of the Museum in Chandigarh called Rock museum, and it was really very interesting and fascinating MuseumMuseum at the time, but as I have visited it I am not very excited thrilled to visit it again

Question 10:- Do you think it’s suitable for museums to sell things to visitors?

Answer – I believe it will help them in a financial manager as by selling monuments and artifacts photographs and some collections of low value they can get a lot of money from visitors and which can help them in future projects as well

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Some Believe that People Should Make Efforts to Fight Climate Change

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top