Talk about a Time when You Enjoyed Your Visit to a Park or Garden (4) (1)

Talk about a Time when You Enjoyed Your Visit to a Park or Garden

Talk about a Time when You Enjoyed Your Visit to a Park or Garden

  • Where was it?
  • What it looked like?
  • What you did there?
  • And explain why you liked it there?

Sample Answer of Talk about a Time when You Enjoyed Your Visit to a Park or Garden

The park is situated in the centre of my hometown. It had many colourful flowers, various kinds of crops, and plants. It had a vast lawn divided into three parts.

On the corner of the garden, there was a stage where elders and youngsters came for yoga and exercise. For children, it had a different kinder playground.

In this playground, many swings and slides and many exercise types of equipment were available. That part was like an amusement park. Whenever I go there, I feel unwind. It seemed to me like meditation. I meditate by the rich green lawns and different kinds of butterflies buzzing over the flowers. Apart from that, the songs played in the park attracted me to sit there more.

Follow-ups Talk about a Time when You Enjoyed Your Visit to a Park or Garden.

Question 1 Are public gardens significant in your country? what do you think are the benefits of having gardens in the city?

Answer –  Public garden is beneficial for various reasons. Firstly, many youngsters come to jog and relax, and older people come for passing their time.

Question 2 Are there any public gardens in your country?

Answer – Yes, there are lots of public gardens in my country where people enjoy themselves by doing exercises, yoga and playing games.

Question 3 Do you think there are enough public gardens in your hometown?

Answer –  I think there is a small garden in my hometown. So government should improve it because there is the largest crowd on weekends.

Question 4 Very often, public gardens are not designed in a simple way but, instead, are laid out in a rather complex way. Why do you think this is the case?

Answer – Modern Parks may provide modern facilities like gymnastics, amusement parks and sanitation systems.

Question 5 Do you think governments should provide public gardens for people to visit?

Answer – Yes, obviously the government should provide Parks because, in this large noise era, everyone wants to get peace and I think no place is better than it.

Question 6 What do people do when they go to a public garden?

Answer – Generally, people go to a public garden to do yoga, jogging, and meditate themselves and gossip.

Question  7 How do people of different age groups use public gardens?

Answer –  As I said above, children come for playing games, and youngsters come for yoga, jogging, and meditate themselves. Many elders come for getting peace and do yoga.

Question  8  What are the benefits of the park in the city?

Answer – Getting a garden in the city May benefits many youngsters who come for relaxation in this busiest time. Many older people come for passing their time with their elder one.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Some Feel that Good Entertainers Areas Important to Society as Scientists

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top