Music & Newspaper And Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer (2) (1)

Music & Newspaper And Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Music & Newspaper And Magazine IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Music & Newspaper And Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What’s your favourite kind of music?

Answer – I am not a music fan, but I love gospel music.

Question 2:- Do you like to listen to live music?

Answer – As I said previously am not a music fan, I only listen to it via records.

Question 3:- Is live music popular in your country?

Answer – Yes, it is, and this generation can spend much to be there; they do enjoy it.

Question 4:- Have you ever been to a concert before? Or Have you ever been to a musical performance?

Answer – No, I have not because I don’t like noise pollution. It disturbs my entire self.

Question 5:- Do you often read newspapers?

Answer – Yes, I read newspapers often and on to develop my speaking ability and to know current happenings.

Question 6:- Do you prefer to read local news or international news?

Answer – I love reading local ones because I one because I ought to know what is trending in our society, but sometimes I read international ones to know anything outside my country.

Question 7:- Which is more popular where you live, newspapers or magazines?

Answer – Both are population, depending on choice but I love magazines because they give details of news than newspaper.

Question 8:- Do many people today read newspapers?

Answer – Yes, I think so because everybody wants to know about the world we live in because everywhere is scary now.

Question 9:- In the future, do you think more people than today will read magazines or fewer people?

Answer – That’s a good question; if I were to predict, many people would be because everyone has access to it because it is always available and accessible on the net.

Question 10:- Do you think newspapers will be very important to you in the future?

Answer – Yes, it will because it is overt many things both good and bad for people to know what is happening.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top