_Advertisements Speaking Part 1 Questions With Answers

 Advertisements Speaking Part 1 Questions With Answers

Advertisements Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


 Advertisements Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Is there much advertising in your country?

Answer – I don’t think in India, much advertising, especially as compared to western countries. However, past few decades, advisement has been increased.

Question 2 Where can we see advertisements?

Answer – The top peak place where visitors number is high such as central area, mall. Also on roads in posters. Television, radio types entertainment thing and nowadays on the internet as well.

Question 3 What advertising do you have in your country?

Answer – I think most advertising is about beauty products, foods, and basic things such as shoes and clothes.

Question 4 How do you feel about advertisements?

Answer – Advertisement is the way that companies choose to attract more and people and are willing to sell products.

Question 5 Do you like advertisements?

Answer – I don’t dislike advertising, sometimes I also watch it whenever I was watching TV. However, it is irritating me.

Question 6 Do you like advertisements on TV?

Answer – I am not a big fan of watching it, but sometimes I watch it rather than shifting to or searching other channels.

Question 7 What do you think is the purpose of advertising?

Answer – Undoubtedly, as I said earlier, the main purpose is to attract people; thus, they purchase their products, and it’s economically beneficial for them.

Question 8 Do you think advertising plays a very important role in today’s world?

Answer – Well, yes, a myriad of citizens buy things after watching it on advisement for several reasons.

Question 9 Why do you think companies advertise their products themselves?

Answer – Because after people watch it, they perchance it and get profit and name in the market.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Daily Routine? Speaking part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top