Travel (Space Travel) & Plants Speaking part 1 Questions With Answers (2) (1)

Travel (Space Travel) & Plants Speaking part 1 Questions With Answers

Travel (Space Travel) & Plants Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Sample Answer of Travel (Space Travel) & Plants Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you want to travel in outer space?

Answer – Yes definitely, If I get a chance to travel to space, I assure you that I cannot deny the offer. Recently, one of the women who belong to my state went to space, and we feel proud of her.

Question 2 What would you do if you had the opportunity?

Answer – Planning is the utmost priority. I will plant whatever I have to buy and what stuff I need to pack; likewise, I will plan things accordingly If I get an opportunity to visit the space.

Question 3 Do you think it’s necessary to see other planets?

Answer – Yes, of course. It is our responsibility to explore not only the plant where we are living but also the other planets too.

Question 4 When was the last time you went travelling?

Answer – I am an avid traveller. Due to this pandemic situation, I am unable to travel more and more. However, I recently travelled to nearby cities in my state for small long drives and visited temples and nearby beaches.

Question 5 Do you like to travel by air?

Answer – Generally speaking, I usually travel by car. If my destination is too long that we can’t even travel by car, I prefer a plane.

Question 6 Do you keep plants at home?

Answer – Yes, certainly. I do have a lot of plants shattered in my entire house. I have a spectacular garden with ample organic vegetable plants and flowers too.

Question 7 What plant did you grow when you were young?

Answer – When I was young, I used to maintain a money plant as I believe it gives us a lot of money as it can be indoor plants also, so I preferred money plant when I was younger.

Question 8 Do you know anything about growing a plant?

Answer – Yes, of course. To some extent, I knew how to grow plants in what type of soil and fertilizers usage. But I am not even an expert on those.

Question 9 Do Indian people give plants as gifts?

Answer – Yes indeed. There is a recent graph shows that more masses are giving the plants as return gifts or for any special occasion.

Follow Us on IELTSFever Twitter

Also, Read Sky &Stars Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top